BESKRIVNING

Med Kalejdo Bas & Play får du en enkel tv-upplevelse med de baskanaler du minst behöver. Vår programguide ger dig en bra överblick över vad som kommer på de olika kanalerna. Dessutom har vi lagt till funktioner för att se program utanför ordinarie tablå, så kallade programbibliotek. De uppdateras automatiskt utifrån vilka program som finns tillgängliga i efterhand.

Väljer du till en inspelningsbar tv-box kan du dessutom använda våra portalfunktioner för inspelning. I SF Anytimes filmbutik kan du välja mellan tusentals nya och gamla filmer.

Du tecknar Kalejdo Bas & Play för hela hushållet, önskar du tv i flera rum tillkommer ingen kostnad, du behöver bara köpa extra tv-boxar!

BINDNINGSTID OCH VILLKOR

Kalejdo Bas & Play har normalt 24 månaders bindningstid, men om du väljer att köpa digital-tv-boxen kan abonnemanget tecknas utan bindningstid (uppsägning till efterföljande månadsskifte). I övrigt gäller våra Allmänna villkor.

DET HÄR INGÅR

Sex tv-kanaler varav flera i hd-format.

SVT1HD, SVT2HD, SVT24, Barn/Kunskapskanalen, TV4

Tv-portal med detaljerad programinformation

Funktioner för barnspärr, påminnelser och favoritlistor

Stöd för inspelningar (kräver inspelningsbar tv-box)

SF Anytime filmbutik

SVTr programbibliotek

TV4 Play

Catchup

Startover

Paus-tv-funktion (kräver tillbehör Paus-tv-kit)