Testa att byta batterier.

Testa att hålla fjärrkontrollen närmare tv-boxen. Blir responsen bättre? Tv-apparaten, annan utrustning eller solljus kan påverka fjärrkontrollens ir-signaler. Testa att ändra placering på tv-boxen och se om detta påverkar mottagningen.

Om du fortfarande har problem, testa att rikta en mobilkamera mot fjärrkontrollens lysdiod. Tryck samtidigt på valfri knapp – då skall lysdioden blinka till. (detta syns inte direkt, men det syns genom linsen på en mobilkamera).

Testa att starta om tv-boxen. Hjälper inte denna procedur, kontakta din tjänsteleverantör för att göra en felanmälan.