Steg 1 - Är du ansluten till en fastighet med öppen Stadsnäts-TV?

Börja med att kontrollera att du kan få Kalejdo öppen Stadsnäts-TV i den fastighet du bor i. Nedan hittar du en checklista med frågor:

• Är du ansluten till ett av de stadsnät som presenteras här på www.kalejdo.tv?
  • Har du en LAN-anslutning, där du kan få en bredbandshastighet på 100 Mbit/sekund?
  • Har du en hemmagateway (även kallad bredbandsbox, DRG, CPE) i din lägenhet? (Den behövs för att du skall kunna surfa via ett bredbandsuttag och se på TV via ett annat)

Steg 2 - Skaffa en öppen TV-box

För att kunna använda Kalejdo öppen Stadsnäts-TV behövs en godkänd digital-TV-box. TV-boxen är inte låst till någon specifik tjänsteleverantör utan som kund kan du välja och kombinera de TV-paket du är intresserad av.

Vi marknadsför två typer av digital-TV-boxar. Vanliga HDTV-boxar samt inspelningsbara HDTV-boxar. Med en inspelningsbar box kan du schemalägga och spela in TV-program.

Du kan välja att köpa boxen eller teckna ett abonnemang där boxen ingår, se vår webbshop för mer information och priser.

Kalejdo levererar bara till hushåll som är anslutna till ett fiberoptiskt nät. Självklart kan du därför ha flera TV-boxar i ditt hushåll, till skillnad från bredbands-TV via ADSL.

Steg 3 - Koppla in din tv-box

Kalejdo öppen Stadsnäts-TV bygger på att du som konsument ska kunna välja! Som kund kan du använda din TV-box på flera sätt! Vissa nöjer sig med få kanaler, andra är storkonsumenter. Besök vår webbshop för att se vilka tillval du kan göra.